Питание » Страница 3 » СШ №36
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Тараз қаласы білім бөлімінің
"№36 орта мектебі"
управления развития человеческого потенциала Туркестанской области
Приемная
+7(7262) 34-93-83
Бухгалтерия
+7(7262) 34-93-83
Версия для
слабовидящих
» » Страница 3
Брокераждық комиссия мүшелері мектеп асханасына бақылау жүргізуі
24
октябрь
2024
Брокераждық комиссия мүшелері мектеп асханасына бақылау жүргізуі
2024 жылдың  октябрь айының 24 күні брокераждық комиссия мүшелері және директордың орынбасары Г.Б.Примкулова мектеп асханасына бақылау жүргізуі:  📌Күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі; 📌Сыныптар бойынша тамақтану кестесі мен тамақтану арасындағы аралықты сақтау, тыйым салынған тағамдар мен өнімдерді дайындаудың, сатудың және пайдаланудың болмауын тексерді; 📌Асхана және ас домыдыстарының, асхана аспаптарының жай-күйі қанағаттанарлық, азық-түлік сапасы мен қауісіздігін дәлелдейтін
Ата-аналардан құрылған комиссияның тегін ыстық тамақты тексеру жұмыстары
07
октябрь
2024
Ата-аналардан құрылған комиссияның тегін ыстық тамақты тексеру
Тегін ыстық тамақ ішетін оқушылардың тамақтарына бақылау жүргізу мақсатында брокераж комиссиясынан бөлек, айына 1 рет ата-аналар шақырылып, тексеру жұмыстары жүргізіледі. 2024 жылдың октябрь айының 7 жұлдызында, 1 сынып ата-аналарынан құрылған  комиссия мүшелері мектеп асханасына кезекті тегін ыстық тамаққа бақылау жүргізді. Бақылау барысында дайындалған өнімнің органолептикалық қасиетіне, ас домыдыстарының асхана аспаптарының жай-күйіне, санитарлық жағдайына басты назар аударылды, тексеру
Брокераж комиссиясының мектеп асханасы мен тамақ сапасын тексеру жұмысы
20
сентябрь
2024
Брокераж комиссиясының мектеп асханасы мен тамақ сапасын тексеру
2024 жылдың сентябрь айының 20-сы күні ата-аналар комитетінің төрайымы А.Ергешова мен қамқоршылық кеңесінің төрайымы Ч.Актанова  мектеп асханасына келіп, бақылау жұмыстарын жүргізді:  - Тамақтың сапасы, құнарлығы: пеште дайындалатын тағамдар;  - ⁠ Тәттілер, ас мәзірі; - ⁠Мерзімі өтіп кеткен тағамдар қоймада жоқ екендігі;  - ⁠Асхананың санитарлық жағдайы;  - ⁠Киім үлгісі Бақылау қорытындысында аталған пунктер бойынша барлық талаптарға назар аударып, ұсыныстар айтып өтті.