Брокеражды коммиссия » Страница 14 » СШ №36
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Тараз қаласы білім бөлімінің
"№36 орта мектебі"
управления развития человеческого потенциала Туркестанской области
Приемная
+7(7262) 34-93-83
Бухгалтерия
+7(7262) 34-93-83
Версия для
слабовидящих
2 сынып ата-аналарының кезекті асханаға бақылау жұмысы
11
ноябрь
2024
2 сынып ата-аналарының кезекті асханаға бақылау жұмысы
2024 жылдың  11 ноябрь айында брокераждық комиссия мүшелерінен бөлек, 2 - сынып ата-аналарынан  комиссия құрылып, мектеп асханасына кезекті тегін ыстық тамаққа бақылау жұмыстарын жүргізді: 📌Күнделікті мәзірдің - перспективалық мәзірге сәйкестігі; 📌Тыйым салынған тағамдар мен өнімдерді дайындаудың, сатудың және пайдаланудың болмауын тексерді; 📌Асхана және ас домыдыстарының, асхана аспаптарының жай-күйін тексерді;  Комиссия мүшелері азық-түлік сапасын қанағаттанарлық  екендігін атап өтті.
Брокераждық комиссия мүшелері мектеп асханасына бақылау жүргізуі
24
октябрь
2024
Брокераждық комиссия мүшелері мектеп асханасына бақылау жүргізуі
2024 жылдың  октябрь айының 24 күні брокераждық комиссия мүшелері және директордың орынбасары Г.Б.Примкулова мектеп асханасына бақылау жүргізуі:  📌Күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі; 📌Сыныптар бойынша тамақтану кестесі мен тамақтану арасындағы аралықты сақтау, тыйым салынған тағамдар мен өнімдерді дайындаудың, сатудың және пайдаланудың болмауын тексерді; 📌Асхана және ас домыдыстарының, асхана аспаптарының жай-күйі қанағаттанарлық, азық-түлік сапасы мен қауісіздігін дәлелдейтін
Ата-аналардан құрылған комиссияның тегін ыстық тамақты тексеру жұмыстары
07
октябрь
2024
Ата-аналардан құрылған комиссияның тегін ыстық тамақты тексеру
Тегін ыстық тамақ ішетін оқушылардың тамақтарына бақылау жүргізу мақсатында брокераж комиссиясынан бөлек, айына 1 рет ата-аналар шақырылып, тексеру жұмыстары жүргізіледі. 2024 жылдың октябрь айының 7 жұлдызында, 1 сынып ата-аналарынан құрылған  комиссия мүшелері мектеп асханасына кезекті тегін ыстық тамаққа бақылау жүргізді. Бақылау барысында дайындалған өнімнің органолептикалық қасиетіне, ас домыдыстарының асхана аспаптарының жай-күйіне, санитарлық жағдайына басты назар аударылды, тексеру