Материалы за Октябрь 2024 года » СШ №36
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Тараз қаласы білім бөлімінің
"№36 орта мектебі"
управления развития человеческого потенциала Туркестанской области
Приемная
+7(7262) 34-93-83
Бухгалтерия
+7(7262) 34-93-83
Версия для
слабовидящих
» Материалы за Октябрь 2024 года
Брокераждық комиссия мүшелері мектеп асханасына бақылау жүргізуі
24
октябрь
2024
Брокераждық комиссия мүшелері мектеп асханасына бақылау жүргізуі
2024 жылдың  октябрь айының 24 күні брокераждық комиссия мүшелері және директордың орынбасары Г.Б.Примкулова мектеп асханасына бақылау жүргізуі:  📌Күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі; 📌Сыныптар бойынша тамақтану кестесі мен тамақтану арасындағы аралықты сақтау, тыйым салынған тағамдар мен өнімдерді дайындаудың, сатудың және пайдаланудың болмауын тексерді; 📌Асхана және ас домыдыстарының, асхана аспаптарының жай-күйі қанағаттанарлық, азық-түлік сапасы мен қауісіздігін дәлелдейтін
«Еңбегі адал – жас өрен» жоба аясында «Күзгі асар» жәрмеңкесі
21
октябрь
2024
«Еңбегі адал – жас өрен» жоба аясында «Күзгі асар» жәрмеңкесі
Күзгі егіннің табиғи материалдары мен орман табиғатының көркем сыйларын пайдалана отырып, ата-аналармен бірге жасаған қолөнер бұйымдарынан жәрмеңке өткізу мақсатында  «Еңбегі адал –жас өрен» жоба аясында «Күзгі асар» жәрмеңкесі өтті. Жәрмеңкеге 5-6 сыныптан 49 білім алушы белсене ат-салысып,  бас жүлде, I, II, III дәрежелі дипломдармен және алғыс хаттармен марапатталды. https://www.facebook.com/share/Qcqy8cQ26jSSk6Tx/?mibextid=oFDknk
Ата-аналардан құрылған комиссияның тегін ыстық тамақты тексеру жұмыстары
07
октябрь
2024
Ата-аналардан құрылған комиссияның тегін ыстық тамақты тексеру
Тегін ыстық тамақ ішетін оқушылардың тамақтарына бақылау жүргізу мақсатында брокераж комиссиясынан бөлек, айына 1 рет ата-аналар шақырылып, тексеру жұмыстары жүргізіледі. 2024 жылдың октябрь айының 7 жұлдызында, 1 сынып ата-аналарынан құрылған  комиссия мүшелері мектеп асханасына кезекті тегін ыстық тамаққа бақылау жүргізді. Бақылау барысында дайындалған өнімнің органолептикалық қасиетіне, ас домыдыстарының асхана аспаптарының жай-күйіне, санитарлық жағдайына басты назар аударылды, тексеру